Kandidatura, testiranje za prijatelje članova i natječaj

Stigli smo u 2011. Tu je i prvi petak i vaš omiljeni Newsletter ;). Na početku bih želio pozdraviti naših 25 povratnika koji su nakon nekog vremena ponovno članovi. Hvala Vam na povjerenju. Više od trećine članova obnovilo je svoje članstvo, a nadam se da će uskoro to napraviti i ostali, kako bi naše vrle admine poštedili odjava s weba, foruma i newslettera, što će se neminovno, onima koje ne obnove svoje članstvo, dogoditi krajem siječnja. Iskaznice za sve koji su članarinu uplatili zaključno s 31. 12. su u izradi, a pakiranje i slanje slijedi u tjednu koji nam dolazi, vjerojatno u srijedu u 17h, ali provjerite još na našim web-stranicama.

Gospodin Willem Bouvens, predsjednik Mense International zamolio je da ga Hrvatska Mensa kandidira za još jedan mandat na čelu organizacije. Nakon kratke diskusije, u kojoj smo ocijenili da je dosadašnjim radom Willem zaslužio još jedan mandat, Predsjedništvo Hrvatske Mense odlučilo je da ga podrži i kandidira, te sukladno tome donijelo odluku HM-ODP-2011-1.

U ovoj godini smo, zahvaljujući financijskim rezultatima u 2010. kao "nagradu" ostvarili i ulazak u sustav PDV-a. Jedna od cijena je i povišenje naknade za testiranja. Nakon kratke rasprave u Odboru i Predsjedništvu odlučeno je da cijena testiranja od 1. 1. 2011. bude 150,00 Kn. Svima koji svoj termin rezerviraju on-line i naknadu uplate prije testiranja dajemo popust od 10%, pa plaćaju 135,00 Kn, a ukoliko su studenti ili učenici uplatom unaprijed cijena testiranja ostaje nepromijenjena, 100,00 Kn. Članovi, umjesto jednokratnog popusnog kupona, ove godine ostvaruju pravo da za svakog svog prijavljenog prijatelja obave narudžbu kroz Izlog Hrvatske Mense. Cijena je 100,00 Kn, a ukoliko naručujete testiranje za studenta ili učenika cijena je 65,00 Kn. Nakon što vaš prijatelj napravi rezervaciju termina napravite narudžbu (i uplatu, naravno) i u napomeni navedite njegov broj rezervacije ili ime, prezime i termin pristupnika.

Za radno mjestu u Hrvatskoj Mensi apliciralo je preko 300 ljudi. U tijeku je postupak selekcije.