ELQ LIGA - Rijeka 14.5.2022.

Rade li ti klikeri?

Hrvatska Mensa, SIG Enigma i Podružnica LIP u suradnji s Klubom mladih u Rijeci organiziraju prvo kolo ELQ Lige. Riječ je o enigmatsko-logičkom natjecanju koje nakon Splita i Zagreba dolazi i u Rijeku.

Svako kolo sastoji se od zadataka iz područja ENIGMATIKE (križaljke, anagrami, rebusi, kriptogrami, ispunjaljke...), LOGIKE (brodovi, mine, pentomina, strelice, petlje, zacrnjivaljke...) i SUDOKU zadataka.

Prvo kolo održat će se u subotu, 14. svibnja s početkom u 17:30h u učionici Kluba mladih, Ul. Erazma Barčića 9A. Vrijeme rješavanja prvog kola je 90 minuta. Prije samog rješavanja s voditeljicom riječkog dijela natjecanja proći će se i pojasniti zadaci.

Zbog ograničenog broja mjesta u učionici i pripreme dovoljnog broja setova, zainteresirane molimo da se prijave. Nakon prijave poslat ćemo vam upute i primjere zadataka koji će se rješavati.

Prijave slati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka, 13. svibnja u 18 sati.

Nakon završetka natjecanja, od 20h u prostorima Kluba mladih nastavljamo s neobaveznim druženjem za članove HM uz društvene igre (učionica) ili razgovore ugodne (stolovi kod šanka u prostorima Kluba).