Godišnje okupljanje Hrvatske Mense (GOM 2022) u Duga Resi 😃

Dragi svi,

Godišnje okupljanje Hrvatske Mense (GOM) 2022 održat će se ove godine u Duga Resi. Smještaj je organiziran u Hotelu Frankopan na Petrakovom Brdu od četvrtka, 13. listopada do nedjelje, 16. listopada 2022

Iako je okupljanje organizirano u Duga Resi, GOM službeno počinje u petak u Zagrebu, zajedničkim polaskom vlakom po cijeni karte od 20,30kn uz korištenje članskog popusta (obavezno predočenje članske iskaznice). Međutim, za one koji mogu odvojiti jedan slobodni dan više, dan ranije je također organiziran prijevoz vlakom po istoj cijeni, ali i program, pa će za neke GOM započeti već u četvrtak.

Za potrebe dolaska na GOM, u suradnji s FlixBus dogovorili smo popust od 50% na cijenu autobusnih karata kako biste mogli doći izravno na GOM ili do Zagreba kako bi vlakom stigli na odredište.

Cijene smještaja koje smo dogovorili s Hotelom Frankopan na Petrakovom Brdu su iznimno povoljne - osnovna cijena za polupansion (noćenje, doručak i večera) je 236 kuna dnevno uz odlične popuste za djecu. 

Pročitajte detalje u ovom dokumentu i prijavite se odmah. Oni koji se prvi prijave imaju prednost pri odabiru vrste sobe.
 
ROK ZA PRIJAVE - 30. rujna

Za kraj poziva, vidimo se uskoro u Duga Resi, na prvom GOM-u u Karlovačkoj županiji, odnosno u Zagrebu u vlaku kojim zajedno putujemo do odredišta.