Uz pomoć naših partnera i prijatelja omogućili smo nove pogodnosti članovima Hrvatske Mense.

Uz 50% popusta na sve vlakove HŽ putničkog prijevoza o čemu ste upoznati prije nekoliko mjeseci (link na članak), stižu nove važne pogodnosti.

Jedan od najvećih telekomunikacijskih operatora, A1 Hrvatska, članovima Hrvatske Mense omogućio je posebne pogodnosti i popuste u korištenju njihovih fiksnih i mobilnih telekomunikacijskih usluga. Detalje ponude možete pročitati na ovom linku, a ako budete željeli iskoristiti pogodnosti člana,  javite se na e-mail tajnistvo@mensa.hr gdje će provjeriti Vaš članski status i poslati vam kupon (kod) kojim ćete ostvariti popust na prodajnim mjestima A1 Hrvatska. Članica ili član Hrvatske Mense popust može iskoristiti i tako da ga daruje članu obitelji. Ova promotivna ponuda vrijedila je do uvođenja novih tarifa.

A1 Hrvatska – promocija za članove Hrvatske Mense

Druga značajna pogodnost razveselit će buduće studente i njihove roditelje. Edward Bernays University College jedinstveno je hrvatsko visoko učilište koje izvodi programski, sadržajno i metodološki najinovativnije studijske programe u ovom dijelu Europe iz područja komunikacija i turizma. Bernays članovima Hrvatske Mense i njihovim obiteljima omogućuje 10% popusta na školarinu. Za ostvarivanje prava dovoljno je imati važeću člansku iskaznicu Hrvatske Mense te, ako popust koristite za člana obitelji, dokaz o srodstvu. Pogodnost vrijedi za upise u akademsku godinu 2020/21.

Edward Bernays University College – promocija za članove Hrvatske Mense

Ako niste član Hrvatske Mense, pravo je vrijeme da pristupite testiranju inteligencije i pokušate zadovoljiti uvjet za učlanjenje. Više informacija o testiranjima inteligencije koja organiziramo možete pronaći ovdje.