Testiranje

hpim0008

Za nekoliko dana, točnije u subotu 30. svibnja održat ćemo prvo testiranje u prostorijama Udruge u Hebrangovoj. Osim što je ovo prvo testiranje u našem prostoru, bitno je spomenuti da je to i prvo testiranje za koje su se kandidati prijavljivali isključivo na web stranicama Hrvatske Mense.

 

 

Usprkos kratkom vremenu prikupljanja prijava i tome da nismo imali objava u medijima za ovo testiranje, već u ovom trenutku znamo da će najmanje 39 kandidata pristupiti testiranju. Još 23 kandidata rezerviralo je svoj termin, te će vjerojatno u roku izvršiti uplatu i pristupiti testiranju.

Nadamo se da će ovaj način prijave i češća testiranja uspjeti zadovoljiti povećani interes za testiranje inteligencije. Svakako moramo spomenuti pomoć Grada Zagreba, koji nam je osigurao prostor i Zagrebačke banke koja nam je pomogla donacijom namještaja.

Svi vi koji niste osigurali svoj termin 30. svibnja, već sada možete rezervirati termin 6. lipnja, te uskoro za sljedeće termine u lipnju i početkom srpnja. Nakon toga napravit ćemo kratku ljetnu pauzu, a u rujnu se vidimo ponovo.