Prijave: 1. PING-PONG TURNIR PODRUŽNICE ZAGREB

Podružnica Zagreb Hrvatske Mense poziva sve članove i njihove prijatelje/poznanike da se prijave na prvi službeni turnir u stolnom tenisu koji će, nadamo se, postati i tradicija u predstojećim godinama.

Turnir će se održati u drugoj polovici 9. mjeseca, a za pobjednika je pripremljena posebna uspomena koja će mu zasigurno ostati u trajnom sjećanju na ovaj prvi turnir! Ne postoji nikakva kotizacija za članove. Kao što je naglašeno, moguća je prijava i nečlanova te za njih kotizacija iznosi simboličnih 10kn koja ide u dobrotvorne svrhe na račun udruge za razumijevanje ADHD-a – Buđenje (podružnica na sav prikupljeni iznos iz kotizacija uplaćuje isti iznos iz svojih sredstava). Humanitarna akcija prethodi Tjednu ADHD-a u Hrvatskoj koji se obilježava u listopadu. U iznos kotizacije, osim sudjelovanja na turniru, uključena su pića i grickalice.*

Natjecanja će se održavati subotom u popodnevnim satima (broj kola će biti formiran ovisno o broju prijavljenih igrača).** Raspored natjecanja će biti objavljen krajem kolovoza/početkom rujna. Ždrijeb parova će biti uživo sniman te naknadno objavljen da ne bi bilo sumnji u regularnost. Domaćin ždrijeba će biti poseban gost s čijim imenom još ne možemo izaći u ovom trenutku.

Općenito, subotnja natjecanja su prije svega zamišljena kao cjelodnevni event otvorenih vratiju u kojima će, u preostalom donjem (do južnih prozora) i gornjem dijelu prostorija, biti slobodan prostor za sve ostale aktivnosti kao što je novi stolni nogomet, pikado, poker, šah i sve nove društvene igre.

Također, posebno pozivamo djevojke i žene jer za njih organiziramo turnir u konkurenciji odvojenoj od muškaraca!
Napominjemo da će se turnir održati u svakom slučaju bez obzira na broj prijavljenih igrača, bilo 14 ili 40 prijavljenih igrača.

*Pića i grickalice su osigurani za sve sudionike i posjetitelje.

**Igra se na 2 dobivena seta po 11 poena.